REMEK DÖNTÉS... A videók értékesek és most a jegyzeteket és a hanganyagot is megszerezheted akciósan!

Miért érdemes befektetend a tudás csomagba?

3 ok, ami miatt megérné MOST LÉPNED, és megszerezned
1

Biztos nem maradsz le egyetlen megvalósítási tervről sem!

A videó interjúk 7 napon keresztül reggeltől-estig tartanak. INGYEN megnézheted mindet. Tudom, ez így elég sűrű, de legalább ingyen van. Ha nincs elég időd, most meg is veheted egy jelképes összegért az összes videót, hangot, jegyzetet és 28+ bónusz esettanulmányt. Minél több embernek szeretnék segíteni ezzel a tudással és mindenki dönthet, hogy inkább ideje vagy pénze van rá.
2

Érdemes többször visszanézned, hogy megvalósítsd!

Sok anyagot kapsz és neked is kevés az időd! Ezért ki kell választanod azt ami MOST a leghasznosabb és amit érdemes többször is megnézned. A tudáscsomagot megrendelve az összes esettanulmányt és lépésről lépésre útmutatót korlátlan alkalommal megnézheted! Mivel a siker lépéseit tartalmazzák, ezért a legjobb, ha nézed, olvasod, hallgatod, közben pedig megvalósítod.
3

Most 20 000 Ft -al olcsóbban megszerezheted!

A tudáscsomag végleges ára 30.000- Forint lesz, de ezen az oldalon 9.990- Forintért megvásárolhatod. Sőt! Most ajándékba adjuk az átiratokat és a hangfelvételeket, így edzés, vezetés, házimunka közben is megszerezheted a tudást, amivel lépésről lépésre megépítheted vagy átformálhatod álmaid vállalkozását. Általában a résztvevők 16% veszi meg a tudáscsomagot. Tippeld meg, hogy kik fejlődnek mindig a legnagyobbat... Ha ingyen van, te sem érzed a késztetést, hogy megvalósíts

Mit kapsz, ha kéred a Megvalósító Napok tudáscsomagot?

A legnagyobb hazai üzleti stratégia gyűjteményt

(Értéke: 30.000 Ft - most 9.990 Ft)


Korlátlan hozzáférést kapsz a Megvalósító Napok videóihoz, ahol 50+ sikeres vállalkozó és marketinges lépésről lépésre stratégiáját mutatjuk be. Benne van, hogy milyen lépéseket kell követned.

Megtudod, hogy mi az az út, amin érdemes elindulnod, mert működött, pénzt hozott. Néha olyan módszerek lesznek sikeresek, amikről nem is gondolnánk és az nem működik, ami elsőre tökéletesnek tűnik.

Az okos vállalkozó más sikereiből és kudarcaiból tanul , a többi vállalkozó pedig csak a kitartásának köszönheti a túlélését.

A videók rengeteg időt spórolnak neked.

Ajándék: Hangfelvétel mindegyik előadásról

(Értéke: 30.000 Ft - most ajándék)


Szeretsz egyszerre több dolgot is csinálni? Tanulni vezetés, tömegközlekedés vagy sportolás közben? Elfoglalni magad, amíg főzöl, takarítasz vagy a gyerekért mész?Most ajándékba kapod az összes videó hangfelvételét és a kedvenc lejátszódon MP3 formátumban meghallgathatod.

Letöltheted a telefonodra vagy a tabletedre, de bármikor meghallgathatod a számítógépeden is. Pendriveról pedig az autórádió is lejátssza. Bármikor előveheted, amikor csak az időd engedi, így garantáltan nem maradsz le egyetlen hasznos vagy inspiráló gondolatról sem.

Ajándék: 50+ írásos kivonat a szakértői előadásokból.

(Értéke: 30.000 Ft - most ajándék)


Korlátlan hozzáférést kapsz a Megvalósító Napok videó anyagok jegyzeteihez (300+ oldal) amiben 50+ sikeres vállalkozó és marketinges lépésről lépésre stratégiáját foglaltuk össze. Benne van, hogy milyen lépéseket kell követned.

Az írásokat bármikor előveheted, kereshetsz bennük és követheted a benne leírtakat. Így elég beleolvasni és máris fel tudod idézni a hozzá kapcsolódó videót.

Ha pedig tudni akarod előre, hogy melyik videót érdemes végignézned , akkor csak átfutod az interjú jegyzetét és kiválasztod a neked valót.

A jegyzetek rengeteg időt spórolnak meg neked, ha valóban elkezdesz megvalósítani.

Ajándék: Bónusz esettanulmányok

(Értéke: felbecsülhetetlen - most ajándék)


Hogyan kell eladni egy tanfolyamot? Hogyan adj el fizikai terméket? Hogyan adj el klubtagságot? Ha megmutatja valaki mi működött, akkor te is meg tudod csinálni, igazam van? Vállalkozni azért bonyolult, mert nincs aki megtanítani a lépéseket. Aki pedig tanítják nem azt tanítják, amit megcsináltak, hanem azt, amit szerintük csinálni kell!

Nagy a különbség az elméleti és gyakorlati tudás között. Ezért kellenek az esettanulmányok, mert ott a bevált módszereket és nem a látványos elméleteket ismered meg.

Kérd a Megvalósító Napok csomagot MOST
30.000 Forint helyett csak 9 990 Forintért!

+ Ajándék hangfelvétel 30 000 Ft értékben
+ Ajándék jegyzet 30 000 Ft értékben + 28 valódi esettanulmány (bónusz)

Ez az ajánlat csak addig érvényes, amíg be nem zárod ezt az oldalt!


MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

Kik lesznek az előadók?

Olyan sikeres vállalkozók és marketingesek, akik egy mélyinterjú során felfedték a sikerük titkát. Elárulták, hogyan építenék újra a vállalkozásukat a mai tudásuk alapján. Milyen általad is másolható lépésekben látják a siker titkát. Ezek olyan esettanulmányok, amiket lépésről lépésre követni tudsz a saját vállalkozásod indításában vagy növelésében.
Kulcsár Tibor

Kulcsár Tibor

kulcsarakademia.hu
Kulcs-Soft Nyrt, a legsikeresebb magyar szoftvercég alapítója. Közel 60.000 ügyfélnek segítenek az ügyvitelben. Milliárdos, aki egy újpesti lakás szobáját irodának bérelve indította el vállalkozását. Magyarországon a Kulcs-Soft rendelkezett először Windows operációs rendszerre kifejlesztett ügyviteli termékekkel.
Kádas Péter

Dr. Kádas Péter

7digits.net
Orvos, közgazdász, vállalkozó és befektető. A Golden Blog Díjas szerző több vállalkozása mellett a Startupdate Bloggal és a Traction Tribe befektetési alappal vett részt a hazai startup ökoszisztéma építésében. A 7Digits online marketing ügynökség társalapítója, specialitása a tartalommarketing, az LPO és a pszichológia marketing-célú alkalmazása.
Damjanovich Nebojsa

Damjanovich Nebojsa

senpai.hu
A hazai online marketing egyik meghatározó szereplője. Szakmai cikkeket és tanulmányokat publikál magyarul, angolul. Két könyve is megjelent, az “E-mail marketing” és a “Keresőmarketing”. Több, az online kommunikációval kapcsolatos felsőoktatási program kidolgozásában vett részt és aktívan dolgozik tanárként a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján.
Varga István

Varga István

businessflow.club
István a vállalkozók fejlődését szolgálja, ezért hasznos eszközöket fejleszt számukra. Olyan brand-ek fűződnek a nevéhez, mint a Business Flow, vagy az Értékesítők Napja. Országszerte több tucat networking klubot alapított, közel 3000 cégvezetőt és értékesítőt képzett, több, mint 2000 cégvezetővel és több száz trénerrel dolgozik együtt.
Németh Zoltán

dr. Németh Zoltán

drprezi.hu
A legnépszerűbb prezentációs tréner, több mint 1.000 tréningnappal. A Toastmaster klub alapító elnöke. Írt egy sikerkönyvet 6 kollégájával együtt. Ha mindent elvennél tőle, ő újraépítené a megszerzett tudásával.
Kasza Tamás

Kasza Tamás

kaszatamas.hu
A kommunikáció mestere. A kommunikáció azt jelenti, hogy az van, amit te akarsz, úgy, hogy az másnak is jó! '97 óta heti 20 órában oktat. Eddig 24 könyvet írt. A tökéletes kávé elkészítése egy pontos folyamatot követ. Az életben mindennel így van. Ha tudod csinálni akkor nem félsz attól, hogy nem fog sikerülni.
Varga István László

Varga István László

azevhonlapja.hu
Digitális marketing szakember, jövőkutató. A Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja. A Manta Marketing Kft. ügyvezető igazgatója. A Budapest Gazdasági Egyetem (BGE), továbbá a Metropitan Egyetem digitális marketing képzésein rendszeres előadó.
Perényi András

Perényi András

webshippy.com
Ötletember és megvalósító. 10 év reklámszakma karrier után lett sikeres StartUp vállalkozó. Több sikeres ecommerce project után, a régió leginnovatívabb kiszervezett logisztikai cégét építi elképesztő profizmussal.
Tóth Ádám

Tóth Ádám

Webstratéga
Ádám arról ismert, hogy olyan weboldalakat épít, amelyek átlagosan 300%-al több eladást generálnak mint versenytársaik (rekordja 791%-os eladás-növekedés). Módszertanával, ami a látogatók viselkedésmintájának megértésén alapul, több mint 20 különböző iparágban emelte a konverziós számokat, korábban lehetetlennek vélt magasságokba.
Papp Gábor

Papp Gábor

thepitch.hu
Online marketing és SEO szakértő. Szakterülete a Growth Hacking és üzleti modellek. A blog indulásakor azt tűzte ki célul, hogy 1 év alatt jussanak el 2.000 email feliratkozóig és havonta 10.000 ember olvassa őket. Ezt sikerült is elérni, nagyjából 8 hónap leforgása alatt.
Tóth Patrik

Tóth Patrik

Marketing megvalósító 👨‍🔧 | Üzleti blogger 💻 | TEDx előadó 🎤, a Golden Brothers Zrt. marketing vezetője. Olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Microsoft, Mercedes-Benz, Porsche Hungária, vagy a Vegeta. Küldetése, hogy megduplázza 1 év alatt ügyfelei számára a minőségi érdeklődőket, vásárlókat.
Balogh Dávid

Balogh Dávid

boommarketing.hu
Sorozatvállalkozó, inbound marketing szakértő. Imádom az automatizálást, a legtöbbet azon dolgozom, hogy a vállalkozásaim folyamatait minél hatékonyabban tudjam automatizálni.
Weiser István

Weiser István

weiser.hu
A tudatos vezetők főtanácsadója, marketingstratéga. '94 óta foglalkozik kommunikációval. Szakterülete az online marketingstratégiák megvalósítása, a vásárlói élményre és az utánkövetésre épülő értékesítés. Több sikeres üzletvezetési könyv szerzője. Top előadó.
Domán Zsolt

Domán Zsolt

domarketing.hu
Marketing szakértő. A DO! marketing Klub alapító tulajdonosa. Az Online Katapult társalapítója, ahol 2 év alatt értek el 70 millió Ft árbevételt a nulláról. Rengeteg sikeres vállalkozásnak ismeri a titkát.
Miklovicz Norbert

Miklovicz Norbert

marketing112.hu
A legnagyobb hazai marketing rendezvény, a Marketing fesztivál szervezője. 2019-ben már 1500 vállalkozónak segített jobbá tenni a vállalkozását és megadni nekik az évkezdéshez szükséges marketing lendületet. Igazi született stratéga.
Egerszegi Krisztián

Egerszegi Krisztián

minicrm.hu
A MiniCRM Zrt. tulajdonos cégvezetője, aki a saját maga által épített 1,5 milliárdos forgalmú cégét hagyta ott, hogy bevásárolja magát és aktívan közreműködjön a MiniCRM népszerűsítésében. Miért? Mert rájött, hogy rendszerekben és stratégiában kell gondolkodni, ez az egyetlen jól járható út a sikerhez.
Vicsai Gábor

Vicsai Gábor

marketingamazing.hu
A legjobb Facebook hirdetési szakértő. 2009 óta foglalkozik Facebook marketinggel. Nehéz lehet 10.000 főnek eladni egy jegyet? Ő megtette. Többször is. Amúgy sakk mester és szereti hasznosan tölteni a pihenését is.
Fazakas László

Fazakas László

Fazakas László az első magyar keresőmarketing ügynökség, az Arcanian alapító tulajdonosa. 19 éve foglalkozik online marketinggel.
Palánkai Gábor

Palánkai Gábor

Palánkai Gábor, üzleti mentor, lassan 20 éve vezet cégeket, saját bevallása szerint nem tréner, sem tanácsadó, cégvezető a mai napig is. Fő profilja a cégépítés, saját, gyakorlatban kikristályosodott módszere szerint. Gyakorlati szakemberként abban támogatja a KKV cégvezetőket, hogy megtalálják a cégük gyenge pontjait, megerősítsék azokat.
Bene Máté Zoltán

Bene Máté Zoltán

porckorong.hu
Máté úgy tölt meg 1000 fős gerincnapokat, hogy értelmetlennek tartja a mai marketingeszközök többségét. A szakmája rosszfiúja, aki mindig öt lépéssel a másolói előtt jár, és az értékadásnak ill. a dobozon kívüli gondolkodásnak tulajdonítja eredményeit.
Dallos Zoltán

Dallos Zoltán

zoltandallos.com
Hogyan legyél alkalmazottból vállalkozó. Multis középvezető volt, amikor 29 évesen a stressz ráment az egészségére. Kilépett, azóta automatizálja a vállalkozását. Stratégiai marketing és online kommunikáció a fő területe.
Szaladják Linda

Szaladják Linda

lindcom.hu
Szaladják Linda a Lindcom vezetője, elismert Google AdWords hirdetési specialista. Kiemelkedő online marketing és Google Ads tapasztalattal rendelkezik, szakmai konferenciák állandó vendége, munkáját a Marketing Szövetség, a Magyar Marketing Fesztivál és a Google is díjazta. Linda 8 évvel ezelőtt egyedülálló anyaként, főállás mellett kezdett vállalkozni, az interjúban őszintén mesél a kihívásokról és a sikerekről egyaránt.
Várhegyi Tamás

Várhegyi Tamás

onlinesikertitkok.hu
9 éve foglalkozik online marketinggel. Több könyvet is írt a témában. Olyan életet épít, ahol nem az idejével keres pénzt, hanem a felépített marketing rendszerek dolgoznak neki. Küldetése, hogy minél több fiatalnak tanítsa meg, hogy létezik egy jobb élet is, mint egy életen át másnak dolgozni reggeltől estig.
Szász Mátyás

Szász Mátyás

rendszermarketing.hu
Marketinginnovátor, aki 8 éve foglalkozik cégvezetők képzésével. Ezen idő alatt fejlesztette ki és dokumentálta le mintegy 2.000 oldalon a RendszerMarketing elnevezésű cégfejlesztési módszertant, mely egységes rendszerben tartalmazza az összes technikát, amivel sikerre lehet vinni egy kisvállalkozást.
Perei Viktória

Perei Viktória

Talán a legnagyobb hazai előfizetéses klub marketingese. Rendkívüli gyakorlati tapasztalata van, hogyan és milyen rendszereket érdemes építeni. Csapatával folyamatosan új kampányokat terveznek és valósítanak meg. Az eszkimóknak is eladnák a havat, havi előfizetésben.
Csont Attila

Csont Attila

onlinemarketer.hu
Segít neked 60 nap alatt felépíteni a vállalkozásod. 2018-ban 1.000 lelkes érdekelődő követte a vállalkozás építési kihívását. 10 éve vállalkozik és az ötleteit valósítja meg, amihez van egy bevált stratégiája és ezt is megtudod tőle.
Pusztai Ádám

Pusztai Ádám

kollektiva.eu
TEDxBenedekHegy szervezője és a gamifikáció hazai koronázatlan császára. Önmagát viselkedés tervezőnek tartja. Ma már szabadon él és dolgozik, mint tréner és tanácsadó.
Kellner Zsolt

Kellner Zsolt

evercover.com
3 diplomával, 25 éve lépett ki az alkalmazotti világból. Feleségével együtt építik nemzetközi vállalkozásuk, ami 76 országban 100 000 ügyfelt szolgál ki. Eleinte a padláson varrogattak, azóta hatalmasat fejlődtek. Hosszú utat jártak be. Sok kudarc és siker van mögöttük.
Szendrei Ádám

Szendrei Ádám

szendreiadam.hu
Pénzügyi szabadság hazai nagykövete. Közel 1 év alatt épített havi 4 milliós üzletet a neten. 29 évesen mondott fel, mert addigra elérte a pénzügyi szabadságot. Szerinte az első lépés a gazdagsághoz önmagunkba fektetni. Zűrös gyerekkora volt és gazdagságról álmodott. Aztán elkezdte önmagát fejleszteni és mára már másoknak tanítja, hogy meg lehet csinálni.
Jakab László

Jakab László

kutyubazar.hu | dropshipuzlet.hu
10 éve alapította barátjával az ország egyik legnagyobb webáruházát. Jelenleg 40 alkalmazottja van és milliárdos árbevétele. Legújabb célja, hogy minél több vállalkozó tudjon pár ezer Ft befektetéssel dropship webáruházat üzemeltetni.
Lukács Krisztián

Lukács Krisztián

Nemzetközi startupper. Analitikai és automatizáló eszközöket fejlesztenek. Képesek a kapott adatok alapján 6 hónappal előre megmondani, mikor fogsz felmondani, vagy azt, mikor fogod tervezni az autóvásárlást. Vállalkozni szerinte egyszerű: Csak meg kell nézni mit csinált aki vásárolt, és minél több embert kell ugyanarra az útra terelni.
Kasza László

Kasza László

adwordsugynokseg.hu
Marketing-matematikus, aki 16 éve foglalkozik Adwords hirdetésekkel. Az egyetemen dolgozta ki a Kasza módszert. Elmondja, ha egy nap úgy ébredne, hogy mindent elveszített, akkor hogyan építené újra a vállalkozását azzal a tudással, amit az évek alatt megszerzett.
Czeizer Zsolt

Czeizer Zsolt

salesoldal.hu
Sales oldal, landing page, opt-in oldal, konverzió, konverziós arány kifejezések ismerősek? Ő ezeket reggelizi. Ha teltházas rendezvényt látsz, szinte biztos, hogy ő volt az oldal készítője / szakértője. Sajnos elfoglalt, így ezt az oldalt nem ő készítette.
Juhász Attila

Juhász Attila

moderator.hu
Hogyan építs olyan rendszert, nem szoftvert, ami képes eladni a termékedet vagy a szolgáltatásodat, akkor is, ha most kezdted. Marketing kivitelező, aki nem tanítja, hanem csinálja. Halogatás helyett ő cselekszik helyetted is.
Kárász Zsolt Bence

Kárász Zsolt Bence

karaszzsolt.hu
18 éves, tele lendülettel és annyira kevés korláttal, hogy elhiszed, hogy te is képes vagy bármire. Spórolt pénzből lefoglalta a Lurdyt, megtöltötte emberekkel és eladott nekik 300.000 Ft-os mentor programot. 4 hónap munkával 12 Milliót keresett. És te?
Pető Bence

Pető Bence

Eddig közel 50 vállalkozónak segítettem megírni a könyvét, illetve segítettem abban, hogy felépítsék a szakértői brandjüket. 2019 március óta az egyik legismertebb amerikai marketingguru, Brendon Burchard személyes tanítványa vagyok. Küldetésemnek tartom, hogy személyes példámon keresztül inspiráljam a fiatalokat, valamint a kezdő vállalkozókat.
brandbirds.hu

18 éve foglalkozik vállalkozásokkal. Küldetése, hogy minél több sikeres Magyar márka legyen. 2017-ben jelent meg sikerkönyve, azóta csapatával országos márkák felépítésében segédkezik. A szemléletmódot tartja a legfontosabbnak.
SalesForm.hu

Sorozat vállalkozó, automatizálási szakértő, SalesForm alapítója. Rendszeres előadó, aki írt egy sikerkönyvet, szeretik a chatbotok és annyira automatizálta a vállalkozását, hogy akkor is pénzt keres, ha éppen Ázsiában nyaral
Mindenki ki sem fért

További 15 előadó, akik nem ismertek, de annál eredményesebbek!

Új előadók és rengeteg esettanulmány:

 • Ingatlan értékesítési (online) esettanulmány - magyar piacon
 • Hogyan csináljam sorozat - Online oktatás ingyenes eszközökkel
 • Muhoray Robert - Céges válságkezelés a gyakorlatban
 • Szilágyi Anita - Könyvelő, aki sikeres online oktatási vállalkozást épít automatizáltan
 • Erdélyi Nándor - Bepillantás egy automatizált vállalkozás gyakorlati titkaiba
 • A növekedés titka, hogy ne akarj különleges lenni
 • dr Váczi István Rendőr kapitányból milliomos Vállalkozó
 • Mi a közös 38 sikeres vállalkozó stratégiájában? Összefoglalva a lényeg
 • Hogyan használd a WordPress -t értékesítésre
 • Danyi István - Előfizetéses rendszer, amihez nem kell tudásanyagokat gyártani
 • Barazsy Ákos - roadcerord.hu szoftverből milliókat
 • Nagy Attila - Wpkurzus.hu - Online oktatásból milliókat megfelelő kampányolással
 • Tóth Gábor - Vinceklub bor vásárlói klub előfizetéses rendszerben
 • Müller Péter - Viselkedés alapu marketing, olcsóbb hirdetés bevált kampányok örökzöld webinárból 100 milliók
 • Hogyan csináljam sorozat - Online csikung tanfolyam
 • A megvalósító napok sorozata arról, hogyan lehet átültetni a gyakorlatba vállalkozási ötleteket.
 • Hogyan csináljam sorozat - Több vevő személyi edzőknek
 • 4x annyi bevétel, anélkül, hogy hozzá kelle nyúlni a honlapodhoz
 • Haláchy Nóra - Hirdetések szoftveres automatizációja
 • Mozsik Csaba - Hogyan tudna többet eladni a honlapod
 • Egy óra fókuszált munka - tmgy könyv funnel és youtube seo
 • Érintésmentes fizetés avagy szeretnek az emberek bankkártyával fizetni?
 • Hogyan csináljam sorozat - Online festő tanfolyam beindítása
 • Modellezés: Russel Brunson több millió $ bevételű elővásárlási kampány. Reklám és értékesítési oldal elemzés
  Balogh Levente - Szentkirályi Ásványvíz
 • Farkas Zsolt - 20 fős digitális marketing ügynökség építésésről és ügyfél tapasztalatok
 • Kürti Sándor - kürt zrt - Hogyan épít összetartó céget és miért foglalkozz az oktatással
 • Kelkó Tamás - vállalkozás fejlesztés válság idején
 • Sales Funnel - DoMarketing - uj vevők futószalagon funnel modellezés (1100 könyv elővásárlási kampánya)
 • Facebook hirdetés mesterséges intelligenciája webes eseménykezelővel turbózva - IOS14 változások
 • Nyereségesebb Facebook hirdetés egy rejtett módszer segítségével - több ezer rejtet érdeklődési kör
Megvalósító napok kampány a színfalak mögött
 • Sales Funnel bevétel és reklám költés tervezés - geru.com
 • AB-teszt a gyakorlatban, hogy több vevőd legyen
 • Hogyan hirdetünk a Facebookon Mesterséges Intelligenciával
 • Hogyan növeld az eladásod a Fullstory szoftverrel
 • Érdemes kampányolni szenteste? Tényleg van olyan, hogy nincsenek vevők?
 • Mautic ingyenes hírlevélküldő beállítása és az előfizetéses oldal felülete
 • Mire jó a Yandex.com és hogyan segít több terméket eladni?


Jól hangzik? Akkor kattints, szerezd meg a teljes tudáscsomagot!


MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

Megoldhatod a vállalkozásod problémáit mert kész terveket kapsz.

7 nap, tele elképesztő előadásokkal, amivel rendet vihetsz a zűrzavarba. Elég hozzá egy számítógép vagy mobiltelefon. Nézheted otthon, irodából, sétálva, fekve és kényelmes ruhában.

Tudom, hogy elfoglalt vagy, ezért ha úgy döntesz nincs időd élőben és INGYEN nézni, akkor megszerezheted a teljes tudáscsomagot és megnézheted a saját tempódban.

A vállalkozóknak eleinte idejük van, mint pénzük. Nekik találtuk ki az ingyenes élőben nézési lehetőséget. Aztán ahogy elindul a vállalkozás, csökkent az idő (jó esetben nő a pénz) és már nem biztos, hogy élőben tudják nézni. Ezért kínáljuk mindenkinek azt, ami neki a legjobb.
MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

3 fő ok, amiért érdemes lenne befizetned a tudáscsomagra minél előbb!

A Megvalósító Napok teljesen más, mint egy hagyományos marketing konferencia. Itt nem a legújabb trükköket és technikákat mutatják be neked az előadók. Erre találsz rengeteg másik rendezvényt. Mi a jegyzetelés helyett a megvalósításban hiszünk!

Lehet neked is sokkal több információ van a fejedben a marketingről, mint amennyire szükséged van. Ha igazam van... leginkább egy terv kellene, amit követhetsz és nem egy újabb ügyes trükk, ami lehet, a te piacodon nem is működik.
Ezért valami sokkal jobbat raktunk neked össze:

1


100% gyakorlati megvalósítás

Az előadók az mondják el, hogy neked is milyen lépéseket kell követned, hogy felépítsd álmaid online vállalkozását. Mivel kezdd, mit csinálj utána, hogyan szerezz vevőket, hogyan adj el nekik. Megtudod, hogy 30 nap alatt hogyan építenék újra a vállalkozásukat. És ehhez megkapod az azonnal használható terveket is.

A videók nem elméleti marketing tudást tartalmaznak, hanem olyat, amit megvalósítottak és működött!


2

A te vállalkozásodnál, a te piacodon is működik

Sokan hiszik, hogy az ő vállalkozásuk más. Ezért sok különböző terület legsikeresebb vállalkozóit és marketingeseit kértük fel. Sok különböző lehetséges utat fogsz megkapni, amivel sikeres lehetsz, hiszen nincs egy bevált recept. Sok bevált recept van. Neked csak választanod kell egy vagy több szimpatikusat.

Ha választottál magadnak lépésről-lépésről tervet, akkor már csak gyakorolni kell, hiszen az biztos, hogy már működött itthon.


3

Korlátlanul visszanézhető, olvasható, hallgatható (egész évben)

A célom, hogy halogató, jegyztelő vállalkozóból MEGVALÓSÍTÓ vállalkozó legyél. Ehhez akarok adni neked sok sok működő és bevált tervet, valamint eszközöket. Hiszünk abban, hogy a megfelelő információkkal sokkal több sikeres vállalkozás lenne, de ehhez látniuk kell az egész stratégiát egyben. Nem csak egyet, rengeteget. Így lehet a jó irányba terelni a gondolatokat, elhagyni a halogatást és rálépni a megvalósítás útjára.

Ezért ha te csak jegyzetelsz, nem jutsz előrébb. Ha megvalósítasz, akkor érdemes lesz többször is megnézni egy felvételt.


Jól hangzik? Akkor kattints, szerezd meg a teljes tudáscsomagot!


A legjobbaktól tanulhatsz bevált stratégiát

Csak olyan vállalkozókat és marketingeseket kértem fel, akikről tudom, hogy gyakorlatban is képesek megvalósítani azt, amiről beszélnek. A mélyinterjúk során pedig örömmel és meglepő őszinteséggel osztották meg a titkaikat.

A konferenciára INGYEN regisztrálhatsz!

Tudom, hogy hihetetlen, de az összes előadást ingyen meg tudod nézni! Visszanézni nem tudod. Ha szeretnéd az előadásokat egész évben visszanézni, megkapni hozzá a lépésről lépésre jegyzeteket és a hangefelvételeket, akkor érdemes akciósan megszerezni a teljes tudáscsomagot.

A tudáscsomagot egész évben használhatod

Ez lesz az iránytűd, hogy mit is érdemes megvalósítanod és begyakorolnod ebben az évben. Akik az előző években velünk voltak, mind hatalmas növekedésről, sikerekről és nevételekről számoltak be. Ez a tudáscsomag nem csak lelkesít, de feltölt energiával és átadja a cél eléréshez a térképet.

Bármilyen vállalkozásod van, imádni fogod

Lehet boltod vagy webáruházad. Lehetsz tanácsadó, coach, edző, orvos vagy ügyvéd. Lehetsz kézműves vagy művész. Cipész, asztalos, gépészmérnök, kovács. Árulhatsz cégeknek vagy fogyasztóknak. Kínálhatsz digitális terméket vagy fizikai terméket. Lehetsz egyszemélyes harcos vagy több száz fős kft. Meg fogod találni a neked szóló tudást.
MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

Bártfai Balázs, a rendezvény megálmodója.

Közel 15 év online vállalkozási tapasztalattal rendelkezem.

Mindig is cégeknek kínáltam szoftvereket és szolgáltatást. Majd 2016-ban írtam egy sikerkönyvet tartalommarketing a gyakorlatban címmel. Azóta rengeteg helyre hívnak előadni. Minden nagyobb marketing konferencián megtalálsz.

A legjobban az fáj, hogy akár évről-évre elmondhatnám ugyanazt, mert szinte senki sem valósítja meg, amit az ilyenkor lejegyzetel. Valamiért nem elég hatékonyak az ilyen előadások.

2018-ban elindítottuk a www.salesform.hu rendelés automatizáló platformot. Azóta több százan lettek milliomosok a használatával. Ezt a rendezvényt is azért tudjuk ilyen olcsón adni, mert az egész le van automatizálva. Az emberi idő a legdrágább!

Mindig is eszközöket kerestem és készítettem. Olyanokat, amikkel könnyebben el lehet érni a vállalkozói álmot. Azt, amiért belekezdtél ebbe az őrült utazásba.

Emlékszem én is mindig az új trükköket és tippeket kerestem az előadásokban. Aztán kiderült, hogy aki a színpadon áll, az sokszor nem is valósította meg azt, amiről előad. Csalódott voltam. De beláttam, hogy én is jegyzeteket gyűjtögettem és csak halogattam. Közben elmaradt a megvalósítás.

Ezért hívtam életre a Megvalósító Napokat, hogy a halogatásból végre cselekvés legyen. Ezen az egy héten megkapod a szükséges lendületet a 2021-es évedre és azt a lépésről-lépésre tervet, amit csak követned kell.

Örülök, hogy csatlakoztál a résztvevőkhöz, a rendezvény teljesen ingyenes!

De ha nincs időd élőben nézni, akkor egy nagyon korrekt áron megszerezheted az összes videót, jegyzetet és hanganyagot

Bártfai Balázs - Megvalósító Napok létrehozója
MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

Elfoglalt embereknek, akiknek kevés idejük van azért érdemes megszerezni a tudáscsomagot, mert ...

 • Kell egy kis énidő, amikor eltávolodsz egy picit a vállalkozásodtól és átgondolod azt, hogy merre tovább.
 • Nélküled nincsen vállalkozásod sem. Az ügyfeleidnek, a munkatársaidnak szüksége van rád. Úgy érzed nem hagyhatsz ki egy napot sem, nemhogy egy hetet? Akkor szerezd meg a teljes tudáscsomagot, mert a jegyzetek alapján könnyen eldöntheted melyik videó való neked leginkább, a hanganyagokat pedig tudod utazás közben is hallgatni.
 • Biztos vagyok benne, hogy a vállalkozásod szuper. De te is annak érzed belülről? Vagy ideje lenne javítani rajta valamit, mert ha így folytatod, akkor teljesen kiégsz? A halogatás nem oldja meg a problémáidat, csak egyre súlyosabbak lesznek.
 • Nagyon sokáig lehet lelkesedésből és erőből vállalkozni. Te lehetsz a vállalkozásod legjobb alkalmazottja... csahogy egyszer el fogsz fáradni és akkor mi lesz? Hagyd abba, hogy csak a vállalkozásodban dolgozol! Kezdj el a vállalkozásodon dolgozni! Tegyél ma a jövődért!
 • A jól működő sikeres vállalkozásoknak kell egy rendszer. Egy terv, egy stratégia, amit követhetnek. Legyél te szolgáltató cég, kereskedő cég, ügynökség, mérnök, coach, szakértő... legyen bármilyen vállalkozásod. A tudáscsomagban mindezt megkapod.
 • A tippek és trükkök izgik, de rendszer és a startégia nélkül hasztalanok. Kell egy térkép, hogyan éred el az álmod...
MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

100% GARANCIA

Garantálom, hogy tetszeni fog a videó. Garantálom, ha az egyiket elkezded megvalósítani, akkor sikeres leszel!

De ha valami oknál fogva mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor csak szólj és visszaadom pénzed gond nélkül.

Ha megnézted a felvételeket, és úgy érzed, hogy semmi újat és hasznosat nem hallottál, akkor 14 napon belül írj egy levelet, és én kérdés nélkül visszautalom a felvételek díját!

Ez így elég korrekt, igazam van?
MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan férek majd hozzá a felvételekhez?

A Megvalósító Napok után egy zárt felületen egész évben elérheted a videókat. A belépéshez szükséges információkat emailben küldöm majd el. Akik nem vásárolnak, azok csak az előadás napján nézhetik meg a videókat. Sem a jegyzeteket, sem a hanganyagot nem kapják meg.
Mobilról is megnézhetőek a felvételek?

Igen! Az összes videófelvételt egy zárt, mobilbarát felületen fogod elérni, ahova az emailcímed és egy jelszó segítségével könnyen beléphetsz. A hanganyagokat szintén hallgathatod mobilról, a jegyzetekhez pedig szintén hozzáférsz bármikor, ha van nálad telefon.
Csak bankkártyával tudok fizetni?

Igen, mivel az egész vásárlási folyamat automatizálva van, csak bankkártyával tudod a felvételeket megvásárolni.

Az automatizáció miatt tudjuk ilyen olcsón adni (köszi ❤️️ SalesForm.hu).

Mindent megtettünk, hogy az online fizetésed egyszerű és biztonságos legyen.

Az online fizetésről az OTP bank SimplePay szolgáltatása felel. Ez Magyarország egyik legismertebb és legbiztonságosabb online fizetési szolgáltatása, hozzánk semmilyen bankkártya adat nem kerül. Az adatokat az OTP felületén adod meg. A cégünket pedig komoly vizsgálatnak vetette alá a bank, hogy lehessen ilyen online fizetési megoldásunk.
Elszámolhatom a vállalkozásomban?

Igen! AAM vagyis 0% áfás számlát kapsz róla, amit marketing oktatásként elszámolhatsz a cégedben vagyis fizetheti helyetted a vállalkozásod is.
Tavaly már vásároltam és imádtam érdemes most is?

Igen, mert a tudásanyag folyamatosn bővül és 16 új előadó és 28 új esettanulmány lett. De ha már megvalósítottál mindent, amit akartál, akkor támogass minket egy jegyvásárlással. Neked egy kis összeg, de mi tudjuk folytatni a munkát a hazai vállalkozók megsegítésével. Egyre több az elmélet, de hiányzik a megvalósítás, egyetértesz?