7 NAP


Az online konferencia 7 napon keresztül tart, minden nap 7-8 szuper előadást nézhetsz meg videón.

50+ ONLINE ELŐADÁS


A konferencián 50+ videó előadásban adjuk át neked a sikeres vállalkozások építésének teljes folyamatát.

8000+ RÉSZTVEVŐ


Hozzád hasonló emberek vesznek részt a konferencián, akik szeretnék megtudni, hogy mi kell ma a sikerhez.
És a legjobb az egészben, hogy most ingyen regisztrálhatsz a konferenciára!

Legyél te is megvalósító vállalkozó!
Az előadások reggel 8 -kor kezdődnek, de egész nap visszanézhető mindegyik (nem korlátozunk)

MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

FONTOS tudnod a Megvalósító napokról!

Utáljuk a jegyzetelést. Azt akarjuk, hogy egyáltalán ne jegyzetelj. Tépd szét az eddigi jegyzeteidet is. Mert neked megvalósítás kell. Azt akarjuk, hogy csináld meg lépésről lépésre azt a stratégiát, azt a lépésről lépésre útmutató, ami pont rád illik.

Itt nem lesznek marketing újdonságok, csak működő technikák.

1
Megvalósító vállalkozó leszel?
A megvalósító vállalkozó abbahagyja a halogatást és cselekszik. Elkezd valamit és azt gyakorolja, amíg nem megy tökéletesen. Mindig halad előre és sosem áll meg. Csatlakozol?
2
Mit tegyek? Túl sok minden van.
Eleinte kevés az információs, aztán már túl sok van. Ilyen a vállalkozás építés és a marketing is. Mit használj, kivel dolgozz, mivel kezdd… hogyan éred el a nagy álmot, amiért elkezdted? Segítünk eligazodni.
3
Kevés az időd és túlterhelt vagy?
Nincs elé időd, sem elég pénzed? Akkor meg kell állnod, mert rossz irányba rohansz teljes erőbedobásal. Legalább napi 1 órát kell a vállalkozásod jövőjére fordítanod. Ha úgy érzed nem engedheted meg, akkor legalább napi 2 órát. Mert ha így folytatod ki fogsz égni teljesen. A te dolgod, hogy munkát adj másoknak, nem az, hogy magadat dolgoztasd halálra.
4
Lépésről Lépésre útmutatók
Ezek nem megszokott marketing előadások. Itt az előadók arról vallanak őszintén, hogyan sikerült lépésről lépésre elérni a vállalkozói célt. És mit csinálnának a gyakorlatban, ha most újra kellene kezdeni. Mi a sikerük igazi titka? (volt aki le akarta tiltatni az interjút olyan őszinte lett)

MEGVALÓSÍTÓ NAPOK

Bártfai Balázs / SalesForm
a rendezvény megálmodója.

Balázs abban szeretne segíteni a magyar vállalkozóknak, hogy legyen végre megvalósítók. Tépd szét a jegyzeteidet, hagyd abba a halogatást és kezdj el végre megvalósítani! Apró lépésekben és ne állj meg soha.

A vállalkozás nem más, mint folyamatos probléma megoldás. Ha nincs probléma, nincs fejlődés. Keresd te is a megoldandó problémákat.

A fotón Kulcsár Tibor milliárdos, akitől a kedvenc mondásunk:

“Én nem értem a vállalkozókat. Én elolvastam 2 könyvet, mindent megcsináltam, ami le volt írva bennük és milliárdos vagyok”

Bártfai Balázs és Kulcsár Tibor - Megvalósító Napok létrehozója